Ziua Creativitatii – pentru a fi creativi de Craciun

targul

Cât de mult îndrăgești creativitatea? Îți place să îți petreci timpul liber realizând creații cu propriile mâini? Dacă da, atunci te așteptăm cu drag la Ziua Creativității!

Vino sâmbătă, pe 23 noiembrie la sala festivă a liceului Aprily Lajos, între orele 11:00 – 19:00, să sărbătorim împreună creativitatea și bucuria de a realiza obiecte deosebite cu propriile mâini!

Petrece-ți timpul liber într-un mod plăcut și constructiv și folosește creativitatea ca mijloc de autocunoaștere în cadrul evenimentului nostru, care se va desfășura sub forma unui târg de ateliere de creație și prezentări de idei și aplicații de lucru manual.

Aici vei avea ocazia să îți folosești creativitatea pentru a îți crește încrederea în tine. În plus, vei participa la ateliere și prezentări pe tema confecționării decorațiunilor de Crăciun și a unor cadouri originale cu ocazia sărbătorilor.

Realizând obiecte handmade, poți să obții enorm la costuri minime, deoarece bucuria confecționării cu propriile mâini este un cadou deosebit care cuprinde și o parte din persoana care-l dăruiește (idei, muncă, îndemânare și sensibilitate).

Cum se va desfășura Ziua Creativității?

În cadrul evenimentului instructorii noștri calificați vor face prezentări de idei și aplicații, tehnici și modalități de lucru manual. Participarea la prezentări este gratuită.

Dacă dorești să experimentezi bucuria de a crea cu propriile mâini poți participa la atelierele de creație organizate:

  • Felicitări
  • Împletituri
  • Quilling
  • Confecționarea bijuteriilor
  • Confecționarea decorațiunilor

Deoarece participarea la ateliere implică folosirea anumitor materiale pentru handmade oferite de Galeria Creativ, costul de participare la un atelier este de 5 lei, iar costul pentru două ateliere este 10 lei. Poți să vizitezi târgul și să descoperi o mulțime de idei și tehnici pentru îndemânare, decorațiuni de Crăciun și timp liber. Dacă dorești să te implici în cadrul atelierelor, obiectele realizate de tine le vei putea păstra.

10 ani de Galeria Creativ

Prin diversitatea produselor și inspirația oferită, Galeria Creativ a devenit locul preferat al celor mai mulți dintre clienții care ne-au vizitat.

Situat în Brașov în 3 locații diferite, Galeria Creativ vă oferă numeroase produse cu ajutorul cărora să vă dezvoltați talentul și creativitatea. Vă oferim frumusețea articolelor de artă și vă inspirăm prin idei pentru realizarea obiectelor decorative.

În cadrul evenimentului „Ziua Creativității” din data de 23 noiembrie vă invităm să sărbătorim împreună aniversarea a 10 ani de Galeria Creativ!

Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie, între orele 11:00 – 19:00, în sala festivă a liceului Aprily Lajos (aflat pe str. După Ziduri nr. 3).

Vă așteptăm cu drag!

Galeria Creativ

Comentarii

comments