Obiecte handmade: Rame foto mucava

rame foto mucava

Ramele foto reprezintă un cadou special de fiecare dată, care nu are vârstă. Fotografiile noastre preferate, amintiri vizuale din viaţa noastră, îşi găsesc mereu locul potrivit în aceste rame foto. Aceste rame sunt cumpărate mereu când suntem în pană de idei şi nu ştim ce cadou să oferim cuiva.

Aşadar, vă recomandăm să achiziţionaţi câteva rame foto mucava, iar mai departe vă oferim noi o idee creativă pentru înfrumuseţarea lor.

Idee handmade: rame foto mucava colorate

În comerţ, găsim cu uşurinţă rame foto mucava, care au rame aparent simple, banale dar care ne oferă oportunitatea de a lucra handmade după bunul plac. Cuvântul „mucava” semnifică carton gros folosit la cartonarea cărţilor, la confecţionarea hârtiilor şi a ambalajelor. Mai departe, fiecare persoană îşi pune imaginaţia la bătaie pentru a realiza cele mai frumoase rame foto personalizate. Pe această ramă mucava se poate aplica tehnica şerveţelului, se poate picta în diferite culori, se pot ataşa diverse accesorii sau chiar origami.

Azi vă oferim o idee simplă de realizare a unor rame foto mucava colorate. Haideţi să vedem etapele de realizare a acestui obiect handmade.

Materiale necesare:

– rame foto in mucava

– spate rame foto mucava

acrilic Polycolor

mărgele de nisip

– acrilic cu efect de nisip

– contur pentru sticlă Pentart

– accesorii mucava floare

– adeziv pentru mozaic Pentart

Etape de realizare:

1.         Se colorează rama cu acrilic şi apoi se lasă să se usuce.

2.         După uscare se aplică adezivul.

3.         Se lasă accesoriile şi mărgelele.

4.         Se decorează cu ajutorul conturului de sticlă.

5.         Se lasă la final la uscat.

6.         Se lipeşte spatele tabloului

Rezultatul constă în 3 rame foto mucava colorate şi vesele, care vor fi vedetele oricărui interior. Ramele foto obţinute pot fi amenajate pe perete pentru un decor plin de viaţă, sau pot fi aşezate pe noptieră pentru a umple golul din casă. De asemenea, rama foto poate fi oferită cadou prietenilor şi celor dragi nouă. Cu siguranţă, este un cadou special care va fi preciat de persoana respectivă.

Acest tutorial este o modalitate simplă şi creativă de a înfrumuseţa o ramă foto aparent banală. Puteţi să-l încurajaţi pe micuţul vostru să-şi pună imaginaţia la bătaie şi să realizeze o ramă foto mucava personalizată, pe care să o decoreze în camera sa. Astfel, se va bucura de propria realizare în fiecare zi.

Vă dorim spor la creativitate!

rame foto mucava 2

Comentarii

comments