Cum realizam o pictura pe sticla intr-un mod simplu si creativ

O modalitate inedită de a înveseli aspectul unui obiect este reprezentată de pictura pe sticla. Aceasta este o tehnică creativă, care poate deveni un moment de recreaţie pe gustul tuturor. Cu puţină îndemânare şi inspiraţie, aveţi posibilitatea de a îmbogăţi aspectul unei încăperi cu ajutorul unui obiect unic şi special. Vă invităm să descoperiţi în acest articol frumuseţea redată cu ajutorul unei picturi creative pe sticlă.

Unde putem aplica o pictura pe sticla


Pictura pe sticla poate fi aplicată atât pe obiecte, cât şi pe materiale specifice. Vă recomandăm să apelaţi la o vază, un pahar sau o farfurie decorativă, pe care să vă testaţi talentul artistic. Orice persoană poate da dovadă de imaginaţie şi poate realiza un obiect personalizat, cu care să se mândrească.

Pictura pe sticlă poate prezenta o lume aparte, mai colorată şi mai veselă. Este o modalitate practică de a înveseli aspectul unei camere, dar şi de a ne îmbunătăţi starea psihică. Camera copiilor se poate transforma într-o lume de poveste, cu ajutorul unor picturi pe geam. Vă recomandăm chiar să-i încurajaţi şi să le lăsaţi imaginaţia să surprindă imagini de poveste, din cărţile lor preferate.

Cei mari pot apela la decoraţiuni interioare cu ajutorul cărora să ofere o atmosferă relaxantă şi specială în dormitor. Apelaţi la o vază din sticlă, simplă, pe care să o transformaţi într-un obiect primitor. Adăugaţi un buchet de flori parfumate şi colorate, iar astfel aţi decorat în cameră colţişorul vostru preferat.

Cum realizăm o pictura de sticla

În primul rând, alegeţi obiectul preferat pe care să lucraţi cu mult drag. Noi vă oferim ca şi exemplu o vază din sticlă, simplă şi un model care să vă inspire. Aşadar să trecem la treabă!

Aveţi nevoie de:

Paşi în realizarea unei picturi pe sticlă:

Pictaţi cu verde suprafaţa inferioară a vazei, apoi lăsaţi-o la uscat. Utilizaţi conturul de sticlă pentru realizarea dungilor decorative verticale. Lăsaţi la uscat.

Pensulele se spală în diluat pe bază de alcool Pentart.

Produs final:

Toate aceste produse vă sunt puse la dispoziţie de Galeriile Creativ. Pe lângă modelul de mai sus, aveţi posibilitatea de a vă inspira şi din următoarele două cărţi, cu idei creative şi interesante de picturi pe sticlă: cartea 1, cartea 2.

pictura pe sticla - vaza pictata

Aşadar, acum aveţi toate informaţiile pentru a trece la treabă. Înarmaţi-vă cu creativitate şi cu zâmbetul pe buze! Mult succes!

Comentarii

comments