10 modele de tablouri quilling

tablouri quilling

Tehnica quilling este arta care implică folosirea de benzi de hârtie rulate într-o formă inedită și lipite pentru a obține modele decorativ speciale. Folosind această tehnică, se pot obține tablouri quilling impresionante, pe care le poți oferi cadou celor dragi sau le poți folosi pentru a-ți decora locuința. Realizarea unui tablou folosind această tehnică implică multă răbdare și creativitate. De aceea, am pregătit o colecție de tablouri quilling pentru a vă inspira.

Înainte de a începe lucrul, este bine să știți cât mai multe informații despre tehnica quilling, dar și o scurtă istorie a modului în care aceasta a apărut. Etapele de lucru, dar și instrumentele necesare pentru a aborda această tehnică vă vor fi de asemenea de mult ajutor.

După ce ați parcurs articolele menționate la link-urile de mai sus, dacă avem toate detaliile despre cum a apărut tehnica quilling și cum putem lucra cu ea, putem începe!

10 modele de tablouri quilling

#1 Tablou cu flori de toamnă

Culorile calde și prietenoase ale toamnei și-au găsit un loc perfect în acest frumos tablou quilling. Crizantemele roșii aduc întotdeauna buna dispoziție în orice cameră, iar trandafirașii gingași îți vor aduce multă bucurie în suflet.

tablouri quilling

#2 Tablou azuriu pentru veri răcoroase

Nuanțele de albastru din acest tablou quilling sunt perfecte pentru un tablou de vară! Modelul este o combinație de flori de vară și valuri de mare, care o să te răcorească în zilele toride de vară.

tablouri quilling

#3 Tablouri quilling pentru Paște

Ouă, iepurași, flori de primăvară sau coșuri cu bunătăți sunt doar câteva idei pe care le poți încerca dacă dorești să realizezi un tablou quilling cu teme pascale.

tablouri quilling#4 Tablouri quilling de primăvară

Peisajele de primăvară cu flori, păsări și multă verdeață sunt ușor de realizat folosind tehnica quilling, iar rezultatele sunt de-a dreptul impresionante. Acest tablou cu liliac mov arată excepțional, nu-i așa?

tablouri quilling

#5 Buchet colorat de flori

Noi iubim florile și nu pierdem nici un atelier fără ca la final să avem măcar câteva tablouri sau felicitări cu flori. Acest minunat buchet colorat de flori va transforma dormitorul sau livingul tău într-un spațiu vesel și jucăuș.

tablouri quilling

#6 Ouă colorate de Paște

Un alt tablou quilling pe care îl poți realiza în zilele de Paște este acest ou, decorat cu flori colorate. Nu se putea să lipsească din peisaj iepurașul năzdravan, nu-i așa?

 tablouri quilling

#7 Fluturaș în tehnica quilling

Unul din cele mai frumoase lucruri la tehnica quilling este faptul că pot fi realizate elemente și decorațiuni migăloase, care necesită multă atenție la detalii. Așa a fost realizat și acest tablou cu fluturaș, al cărui aripi multicolore au fost create cu multă răbdare.

tablouri quilling

#8 Tablou quilling pentru living

Un tablou sofisticat și elegant cu flori mov, realizat prin tehnica quilling, pe care îl poți folosi pentru a decora pereții din living. Florile spectaculoase vor aduce un plus de prospețime casei tale!

tablouri quilling

#9 Tablouri quilling cu păsări

Acest minunat tablou cu păsări poate fi realizat prin tehnica quilling, cu multă atenție și creativitate! Lasă-te inspirat de zilele de primăvară sau de vară în care ciripitul păsărilor se aude pretutindeni…

tablouri quilling

#10 Tablou rustic

Acest tablou este ideal pentru amenajările tradiționale! Florile colorate și vesele așezate pe o bucată de pânză rustică arată de-a dreptul excepțional.

tablouri quilling

Sperăm că aceste tablouri quilling îți vor oferi inspirația de care ai nevoie pentru a realiza cele mai frumoase obiecte personalizate pentru tine și cei dragi. Spor la treabă și multă creativitate!

Comentarii

comments