Impresii in urma evenimentului Ziua Creativitatii

impresii ziua creativitatii

În data de 23 noiembrie am organizat târgul de ateliere handmade Ziua Creativității, la care am avut plăcerea să întâlnim peste 100 de persoane pasionate de handmade și dornici să își petreacă timpul într-un mod plăcut și constructiv.

Pe durata întregii zile, am desfășurat o serie de ateliere de creativitate pe tema confecționării decorațiunilor de Crăciun, confecționării de cadouri originale cu ocazia sărbătorilor și astfel am pus în practică următoarele creații:

  • felicitări handmade;
  • împletituri;
  • aeroplane confecționate manual;
  • diferite obiecte confecționate prin tehnica quilling;
  • diferite decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

La târgul de ateliere de creație și prezentări de idei și aplicații de lucru manual, instructorii noștri au avut ocazia să întâlnească persoane pasionate de creațiile handmade, de toate vârstele, alături de care au realizat o serie de obiecte cu adevărat speciale.

Ziua Creativității a însemnat pentru noi și aniversarea de 10 ani de existență a Galeria Creativ, magazinul nostru care în acest timp a devenit locul preferat pentru brașovenii pasionați de handmade și creativitate. 

Dorim să mulțumim liceului Aprily Lajos pentru găzduire și mulțumim tuturor celor peste 100 de persoane care ne-au fost alături în cadrul acestui eveniment!

La finalul evenimentului am organizat o tombolă în urma căreia primele 5 persoane extrase au beneficiat de participarea gratuită la un atelier de creație la Galeria Creativ și de un voucher în valoare de 20 lei pentru achiziționarea de produse din magazinele noastre.

Vizualizați galeria foto cu imaginile de la evenimentul nostru pe pagina de Facebook!

Impresiile participanților au fost pozitive și dorim ca în continuare să împărtășim cu voi o parte dintre acestea:

Comentarii

comments