Impresii in urma aniversarii copilariei la Galeria Creativ

Ziua Copilului

Sambata, pe 31 mai, Galeria Creativ a celebrat „Ziua Copilului” impreuna cu copiii si parintii care si-au dorit sa se bucure de vara intr-un mod productiv si creativ. Acest eveniment a marcaat debutul unei veri pline de creativitate si a permis fiecarui participant sa dea frau liber copilului interior si ss se bucure creand cu propriile maini.

La eveniment au participat peste 200 de copii, parinti si profesori din Brasov si au luat parte la ateliere de pictura, indemanare, bratarile prieteniei, aeromodelaj si accesorii crosetate.

In continuare vom prezenta o parte din impresiile participantilor:

„Organizarea, mai exact adaptarea la conditiile meteo a fost foarte buna. Echipa Daco bine pregatita: la detaliu. Personal am vorbit cu copii si parinti si i-am invitat la atelierele din magazine si la cele de vacanta.”

impresii 1

„Evenimentul de pe Cuza a avut succes din punctul meu de vedere, sunt sigura ca daca ar fi fost vremea frumoasa era de mai mare amploare. Din acelasi motiv am vazut putine fete din cei pe care i- am invitat eu. Materialele celor de la Daco au fost exact pentru evenimentul din magazine!”

„Echipa Daco foarte organizati in toate aspectele,apreciez mult efortul lor! Vom vedea si peste vara efectul evenimentului.”

„Evenimentul (Calea Bucuresti) a avut mare succes, au fost multi copilasi care au dorit sa faca cate 2 ateliere si au fost foarte incantati; din pacate vremea nu a tinut cu noi, am vrut sa scoatem mesele si sa lucram afara dar ne-am adaptat astel incat sa fie totul foarte bine. Am constatat cu mare bucurie ca mersul nostru in gradinite (ateliere demonstrative) a dat roade deoarece au fost copilasi care au venit in urma promovarii evenimentului si deasemenea au revenit in cadrul atelierelor de saptamana aceasta.”

impresii 2

„Evenimentul (Apollonia Hirscher) putea avea un mai mare succes daca vremea ne-ar fi lasat sa scoatem masuta in fata magazinului, asa copilasii au venit dar nu in numar mare, am lucrat cu ei ceea ce si-au dorit, unii au stat chiar la cate 3 ateliere! Speram sa ii revedem in in vacanta de vara!”

„”1 iunie” (Cuza) a avut un succes foarte mare tinanand cont de conditiile meteo. Multi parinti au fost foarte incantati ca nu “totul e pe bani”, jocurile fiind gratuite. Alceva ce am observat ca a prins foarte bine este ideea de ateliere in pararel: “acum il aleg pe acesta, dar dupa merg si la acela”, astfel au participat la peste 3 ateliere. Echipa Daco s-a integrat foarte bine intre noi, chiar au consiliat clienti cu privire la produse din magazin care nu erau marca DACO.”

impresii 3

„Evenimentul de 1 Iunie a fost un succes, probabil ca daca vremea ar fi fost mai insorita succesul ar fi fost mai mare.Am ramas placut surprinse ca desi afara ploua copilasii veneau in numar mare sa creeze si ramaneau la mai multe ateleriere consecutiv.Asteptam cu nerabdare sa lucram cu ei si pe timpul vacantei de vara.”

Comentarii

comments