Etape de realizare pentru farfuria decorativa

farfuria decorativa

Iubim obiectele personalizate deoarece ne ajută să transmitem sentimente speciale. Una din cele mai năstruşnice şi unice idei pe care le poţi încerca pentru a-ţi decora locuinţa este farfuria decorativa. Aceasta poate fi realizată rapid şi simplu doar urmând paşii de mai jos. Hai să vedem împreună cum putem realiza într-un mod unic o farfurie decorativa!

Materiale şi ustensile necesare pentru farfuria decorativa

Înainte de a începe lucrul este bine să ştii lista de materiale de care ai nevoie. În lista de mai jos găseşti principalele obiecte pe care trebuie să le cumperi pentru a realiza o farfurie decorativa. Galeria Creativ îţi pune la dispoziţie toate aceste materiale!

Etape de lucru farfuria decorativa

Începe prin a picta cu un burete şi cu nuanţa galben pe spatele farfuriei. Curăţă apoi buretele în diluant Pentart şi aplică lipiciul cu sclipici pe marginea petei formate, după care lasă totul la uscat. Foloseşte şablonul şi lipiciul cu sclipici auriu pentru a realiza decoraţiunile florale de pe margine.

farfuria decorativa 2

Lasă totul la uscat şi apoi aplică negru acrilic. Farfuria este gata! Las-o la uscat şi apoi poţi să o foloseşti în cele mai creative moduri pentru a-ţi decora locuinţa.

Idei creative pentru locuinţa ta

Farfuria decorativa pe care ai realizat-o cu ajutorul materialelor de la Galeria Creativ poate fi folosită cu succes pentru a-ţi amenaja locuinţa în cele mai speciale locuri. Este bine să ştii faptul că acest model este doar un exemplu şi că tu poţi alege orice nuanţe sau modele decorative. Farfuria decorativa o poţi folosi pentru a înveseli locuinţa în câteva moduri unice.

O idee grozavă ar fi să foloseşti farfuria decorativa în biblioteci, rafturi sau dulapuri din living sau dormitor. Umple spaţiile goale din piesele de mobilier cu aceasta farfurie unică. Dacă vrei să oferi pereţilor din locuinţa ta o notă specială poţi folosi farfuria cu succes! O poţi agăţa de un cui pe pereţii golaşi din locuinţă sau o poţi aşeza pe rafturi. Totul ţine doar de imaginaţia şi creativitatea ta!

Cele mai speciale arome de la homemade potpurri îşi pot găsi cu drag locul în farfurie. Suntem siguri că iubeşti aromele de flori în casă şi păstrezi de multe ori flori sau frunze uscate pe care le răspândeşti în camere. Farfuria decorativa pe care ai pregătit-o este perfectă pentru a adăposti arome speciale de potpurri.

Având în vedere că am vorbit doar de scopul decorativ pe care îl îndeplineşte farfuria, credem că este timpul să menţionăm o idee funcţională pe care o poţi încerca. Uiţi unde ai pus cheile şi întotdeauna întârzii când pleci de acasă? Farfuria decorativa este locul ideal pentru a-ţi păstra cheile pe măsuţa de pe hol. Poţi să o foloseşti şi pentru chitanţe, acte sau alte documente pe care trebuie să le ai la îndemână în casă.

Pictura pe sticlă, indiferent că este vorba de farfurie, pahare sau orice alt obiect, este o activitate specială pentru întreaga familie. Cumpără materialele şi unelte de mai sus şi începe treaba! Folosind modelele din cărţile recomandate de noi sau altele create de propria fantezie, trasează contururile şi umple spaţiile goale cu vopselele adecvate.

Pictarea unei farfurii decorative este un hobby uşor şi amuzant indiferent de vârstă, iar rezultatele sunt excepţionale! Spor la lucru!

Comentarii

comments