Cum sa realizam felicitari handmade de sarbatori

felicitari handmade de sarbatori

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi fiecare se pregăteşte din timp pentru a cumpăra cadourile potrivite pentru cei dragi. De multe ori ideile de cadou se epuizează, timpul trece şi nu ştim cum să mai surprindem persoanele din jurul nostru.

Astăzi vă oferim o idee cu ajutorul căreia să fiţi originali şi să oferiţi o atenţie deosebită de sărbători. Realizaţi felicitari handmade de sarbatori cu tehnici diferite, scrieţi mesajul dorit şi oferiţi un dar inedit celor dragi.

Felicitari handmade de sarbatori: un cadou special

Există numeroase metode prin care puteţi realiza o felicitare handmade de sarbatori. Noi vă propunem o metodă simplă, care poate fi realizată de orice persoană. Alături de copii voştri, timpul poate trece într-un mod productiv şi distractiv!

Galeria Creativ vă pune la dispoziţie toate materialele necesare, astfel încât să vă fie cât mai uşor să oferiţi o felicitare specială celor dragi vouă. Haideţi să începem!

Materiale necesare:

– 2 cartoane A4 în culori diferite (caldă şi rece)

foarfecă cu model

lipici

Etape de lucru:

Se îndoaie o jumătate din cartonul de culoare rece astfel încât să obţinem două părţi. Pe suprafaţa de deasupra se lipeşte în centru o bucată de carton de culoare caldă, formându-se astfel un contrast frumos între cele două cartoane de culori diferite. Pentru a crea un efect mai deosebit, puteţi folosi o foarfecă cu model cu care vom taia marginile cartonului. Rezultatul va consta în margini de relief interesante.

Apoi, se taie o fâşie foarte subţire din acelaşi carton de culoare caldă pe care o vom lipi dinspre dreapta spre stanga, astfel încât să obţinem regula de aur în artă folosind jocul de dimensiuni: mare-mic-mijlociu.

La final, se decorează suprafaţa cu folie decupaj, diverse forme decorative din lemn şi/sau cu contur pe care le veţi folosi pentru a desena diferite motive gen puncte mai mari, mai mici, spirale, linii şerpuite  etc. Puteţi realiza forme diferite din hârtie pentru a da naştere unui om de zăpadă, sau să vă conturaţi pe hârtie mâinile şi un picior pentru a forma un ren. Este atât de simplu când aveţi la dispoziţie un strop de creativitate!

felicitari handmade

Pentru persoanele care sunt familiarizate de ceva timp în handmade şi doresc să realizeze tehnici mai avansate, le propunem tehnica quilling cu ajutorul căreia puteţi realiza steluţe, brad de Crăciun, clopoţei, coroniţe sau chiar un Moş de Crăciun folosind hârtie colorată.

Iată o idee simplă, uşor de realizat, care cu siguranţă va avea un impact plăcut asupra destinatarului. Spor la creativitate!

Comentarii

comments