Cum sa pregatim decoratiuni de Valentine’s Day

valentines

În curând se apropie sărbătorile îndrăgostiţilor, Valentine’s Day şi Dragobetele, o ocazie în plus pentru a face ceva deosebit pentru persoana iubită. Ideile de cadouri încep să se epuizeze de la an la an şi este momentul să vă gândiţi la ceva cu totul diferit. Garantăm că ideile creative vor fi mult mai apreciate decât cadourile clasice din comerţ, la care cu siguranţă toată lumea se gândeşte.

Decoratiuni deosebite pentru Valentine’s Day

Ce-ar fi să faceţi chiar voi accesorii pentru cadoul perfect, pe care niciodată nu aţi avut curaj să le încercaţi? Tehnica pe care v-am pregătit-o astăzi vă va oferi numeroase idei de cadouri ideale pentru Valentine’s Day sau chiar 8 martie. De data aceasta merită să faceţi un efort în plus şi să dovediţi implicarea voastră în găsirea cadoului perfect.

Astfel, fie că alegeţi inelul pentru şerveţel, suportul de poze, brelocul sau una din celălalte decoraţiuni, cu siguranţă obiectul realizat manual va fi apreciat de persoana iubită. Prin ideile prezentate veţi vedea cât de uşor şi rapid este să decoraţi masa festivă într-un mod original sau să realizaţi un cadou cu adevărat special. Aşadar, vom utiliza tehnica modelaj prin fimo.

Materiale necesare:

–  Fimo Soft, coduri – 42, 24, 22, 16

–  Cutter

–  Fir cerat sau metalic

–  Vernis pentru Fimo

mater

Etape de lucru:

Mai întâi, desprindeţi o felie de Fimo roşu si una de culoare roz ( 1 pachet conţine 8 bucăţi ). Apoi, le amestecaţi până se obţine un efect de marmură. Formaţi o bilă şi o alungiţi la un capăt. Faceţi acelaţi lucru şi cu 2 felii de fimo roşu. Alăturaţi 2 forme alungite până formaţi o inimă ( jumătate din amestec, iar cealaltă jumătate roşie) pe care o puteţi răsuci la bază.

i1

Puteţi crea şi inimioare mai mici, dar de data acesta folosiţi culorile roşu şi orange. Puteţi realiza şi un model pe inimi pentru a forma firimituri mici de Fimo lipite una peste alta.

i2

După ce aţi modelat inimioarele puteţi folosi un ac pentru a le găuri înainte de a le introduce la cuptor timp de 20 min la 110 grade Celsius.

i3

Şi gata! Uitaţi cât de uşor aţi realizat primele voastre forme! Acum nu mai rămâne decât să vă gândiţi la nenumărate idei de cadouri la care să asortaţi aceste accesorii. Veţi observa că nu numai că rezultatul va fi unul deosebit, însă cadoul va aduce zâmbetul pe buze celui drag.

Mult succes!

Comentarii

comments