Tutorial: Cum sa confectionezi bratari din elastice

bratari din elastice

Brăţările sunt cele mai lejere accesorii pe care le puteţi purta în orice moment. În funcţie de eveniment, puteţi alege numeroase modele de brăţări pe placul vostru.

De data aceasta, puteţi opta pentru bratari din elastice pe care să le purtaţi în fiecare zi. Alegeţi culorile dorite de bratari din elastice si vă puteţi înveseli imediat întreaga ţinută!

Bratari din elastice pentru zile colorate

Cu elastice colorate se pot realiza o mulţime de accesorii simpatice precum bentiţe de păr, lanţişoare etc. Pentru a confecţiona bratari din elastice într-un mod simplu şi rapid, vă oferim un tutorial care să vă ajute să realizaţi modelul dorit. Aveţi nevoie doar de câteva instrumente accesibile precum:

Haideţi să începem!

bratari din elastice

Tutorial bratari din elastice

Alegeţi mai întâi culorile dorite pentru brăţară. De exemplu, puteţi opta pentru roz, galben albastru şi mov, însă pot fi combinate între ele orice culori doriţi. Pe capătul unui cârlig de rufe se ia primul elastic şi se prinde în formă de 8. Primul elastic rămâne aşa, după care se adaugă următorul elastic în poziţie normală, de 0. La fel procedaţi şi la al treilea elastic colorat.

Cu ajutorul miniandrauei, se prinde capătul primului elastic şi se trece deasupra cârligului. La fel procedaţi şi la celălalt capăt. Se va adăuga următorul elastic colorat şi se prinde de cârlig în formă de 0. Apoi, se ia miniandraua şi se mută capătul unui elastic în faţă, peste cârlig. Trebuie să repetaţi acelaşi procedeu cu fiecare elastic pe care îl prindeţi de cârligul de rufe, până brăţara este suficient de lungă pentru a fi purtată.

După finalizarea brăţării, se ia o teşătoare fixă sau reglabilă care se prinde cu uşurinţă de cele două capete ale brăţării. Asftfel, brăţara realizată va putea fi fixată pe mână în siguranţă.bratari din elastice

Iată cât de simplu puteţi realiza bratari din elastice! Acesta este un tutorial de brăţară simplă, în mai multe culori. Se pot realiza numeroase modele creative precum brăţări duble sau triple, în culorile curcubeului sau în forme diferite. Astfel, puteţi confecţiona numeroase brăţări pentru voi sau le puteţi oferi cadou prietenelor în ambalaje cadouri deosebite.

Inspiraţi-vă din aceste modele pentru a realiza brăţările preferate!

1


2

3 fishtail

Spor la treabă!

Comentarii

comments