Cum sa realizam un colier din margele handmade multicolore

margele-multicolore

Ştim deja că bijuteriile sunt prietenele cele mai bune ale unei femei. Indiferent de locul în care merge, bijuteriile sunt nelipsite din garderoba sa. Dacă vă place să purtaţi accesorii originale, vă recomandăm să optaţi pentru bijuterii handmade pentru o notă de unicitate în orice moment.

Astăzi vă recomandăm să începeţi cu un tutorial simplu şi să realizaţi un colier din margele handmade multicolore, perfecte pentru zilele călduroase de vară, dar şi pentru a oferi un strop de culoare în ţinutele din orice anotimp.

Colier din margele multicolore: materiale si etape de lucru

Orice persoană poate realiza un lănţişor special cu ajutorul unor mărgele multicolore de diferite dimensiuni. Acest model poate fi realizat chiar şi de începătoare, deoarece se confecţionează uşor şi rapid. Prin tehnica înşirării, mărgelele se pot realiza foarte simplu, iar rezultatul va fi pe măsură. Haideţi să începem!

Materiale necesare:

mărgele plastic colorate

– ac pentru înşirat mărgele

– fir de pescuit 0,3 mm

– crimpi

– încheietoare

Paşii de lucru colier din margele

Mai întâi, stabiliţi lungimea corectă a colierului, la baza gâtului sau mai lung, în funcţie de preferinţele voastre. Apoi, luaţi un capăt de fir şi folosiţi un crimp pentru a realiza procesul de înşirare.

După ce aţi ales mărgelele dorite, se înşiră mărgele pe fir cu grijă la dimensiunea dorită. Pentru un efect surprinzător, alegeţi mărgele de dimensiuni diferite şi începeţi să le înşiraţi în ordine, de la cea mai mică la cea mai mare şi de la mijlocul firului procedaţi la fel.

După ce aţi înşirat mărgelele pe fir, trebuie să le prindeţi cu crimpi la ambele capete pentru a nu se deşira. Pentru a putea fi purtat, aveţi nevoie de o încheietoare specială pentru colier.

Felicitări! Aţi realizat primul vostru colier cu mărgele! Acum sunteţi pregătită să-l inauguraţi oriunde doriţi, de exemplu la o rochie de seară simplă neagră pentru un plus de culoare, sau la o ţinută de zi care să vă înveselească ziua. În plus, poate fi oferit cadou oricărei persoane, deoarece acest tip de bijuterie nu are vârstă. Cu siguranţă reprezintă un cadou cu adevărat deosebit, care va fi apreciat mai mult decât orice altă bijuterie.

Mărgelele pot fi găsite într-o varietate mare de culori şi din diverse materiale precum plastic, sticlă, sidef, lemn sau tip nisip. Astfel, putem confecţiona orice bijuterie dorită: cercei speciali, colier supradimensionat care să se asorteze unei rochii de ocazie, brăţară multicoloră etc.

Vă dorim multă inspiraţie în confecționarea acestui colier din margele

Comentarii

comments