2 carti de indemanare creativa

Șervețelul poate fi o metodă foarte bună de a înviora atmosfera din propria locuință sau chiar din curte sau terasă. De aceea, a fost creată o tehnică prin care se poate înfrumuseța aproape orice obiect, cu foarte puțin efort, imaginație dar și o gamă de servetele decorative sau servetele de orez la dispoziție.

De aceea, în cadrul articolului de astăzi, îți recomandăm două cărți de indemanare creativa care te pot ajuta să pui în practică tehnica șervețelului și să realizezi, cu propriile mâini, decorațiuni deosebite cu șervețelele.

#1 Tehnica șervețelului pas cu pas, de Vincze Eszter

tehnica servetelului pas cu pas

Această carte explică tehnica șervețelului, denumită și tehnica decoupage, pentru oricine este pasionat de a-și realiza propriile decorațiuni sau cadouri deosebite și originale. Tehnica șervețelului presupune lipirea unor decupaje din hârtie pe diferite suprafețe precum: lemn, ceramică, gips, sticlă, materiale textile, porțelan, pânză, pietre, metal, ș.a.

Cartea explică într-un mod foarte clar etapele aplicării cu succes ale tehnicii decoupage, împreună cu o serie de imagini specifice pentru fiecare pas.

Pentru cei dornici să învețe această tehnică, lectura acestei cărți este obligatorie.

Dacă ești interesat de achiziționarea acestei cărți, click aici.

 

 

#2 Decorațiuni cu șervețele, de Stephanie Feghelm, Silke Reichardt

decoratiuni cu servetele

Dacă ești în căutare de idei pentru a aplica într-un mod cât mai creativ tehnica șervețelului, atunci această carte este pentru tine. Fiecare element care este decupat din șervețel și lipit pe orice suprafață a unui obiect arată ca și cum ar fi vopsit manual.

Decorațiunile cu șervețele pot deveni foarte ușor un hobby pentru că sunt simplu de aplicat, costurile de realizare sunt foarte mici și obiectele decorate se mențin strălucitoare și rezistente.

În această carte sunt prezentate peste 20 de metode de a realiza decorațiuni cu șervețele, printre care:

  • Metoda cu crăpături
  • Cutie ovală din papură
  • Ghivece
  • Lumânări, vaze și cutii decorate
  • Banca din grădină
  • Decorațiuni de exterior
Dacă ești interesat de achiziționarea acestei cărți, click aici.

Pentru mai multe detalii privind aceste cărți, dar și pentru a afla care sunt obiectele și ustensilele necesare aplicării tehnicii șervețelului sau a oricărei tehnici creative, te așteptăm să ne vizitezi în magazinele Galeria Creativ!

Comentarii

comments