5 idei de cadouri handmade pentru cei dragi

cadouri handmade pentru cei dragi

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și nu știi ce să îi faci cadou? Nici o problemă! La Galeria Creativ găsești cele mai grozave idei de cadouri handmade! Lasă-te purtat creativitate și inspiră-te din lista noastră de cadouri handmade speciale, pe care le poți pregăti pentru prieteni și familie.

5 idei de cadouri handmade pentru cei dragi

Bijuterii handmade

Bijuteriile sunt întotdeauna o idee bună de cadou, mai ales pentru cei apropiați! De la cercei și brățări, până la coliere și inele, bijuteriile handmade pot fi realizate din diferite materiale și prin tehnici variate. Cu paiete, perle sau pietre semi-prețioase, acestea vor fi nu doar accesoriul perfect pentru orice ținută, dar și un cadou unic!

Felicitări

O urare de bine și un mesaj transmis cu multă dragoste aduc zâmbetul pe buze oricui! Origami sau quilling sunt doar două surse de inspirație pentru a crea cele mai frumoase felicitări, pe care le poți oferi cadou celor dragi. Dacă ești talentat la desen și pictură chiar poți încerca să pictezi o felicitare cu diferite simboluri și mesaje. Ideile sunt numeroase, depinde de tine cum alegi să le pui în practică!

Cadouri handmade pentru un băiat

Ți se pare dificil să alegi un cadou handmade potrivit pentru un băiat? O minge de fotbal origami împreună cu o felicitare origami cu echipament de fotbal este o idee excelentă de cadou! Nu numai că îl vei binedispune pe sărbătorit, dar și pe prietenii lui, care vor stârni o discuție în jurul celui mai îndrăgit sport pentru băieți: fotbalul!

Tablouri și figurine din fimo

Un alt cadou handmade special pe care îl poți oferi sunt obiectele realizate din fimo. Materialul îți permite să te joci și să îți lași imaginația să zboare în cele mai nebunești moduri! Aceste seturi colorate te ajută să realizezi tablouri, bibelouri, figurine și orice alte obiecte creative îți mai vin în minte.

Cutii de cadou

Indiferent de cadoul pe care îl alegi, cutia este la fel de importantă și îl completează perfect. Pe lângă ideile de cadouri handmade de mai sus, cutia poate poate constitui în sine un cadou plăcut, mai ales dacă este confecționată prin tehnica origami sau quilling.

idei de cadouri handmade

sursa foto: infobharti.com

Cutia de cadou o poți realiza și din lemn sau un alt material mai dur, după care o poți decora folosind tehnica șervețelului.

Oricare din cele 5 cadouri handmade arată excepțional și sunt ușor de realizat. Spor la realizat cadouri!

sursa foto top: pouted.com

Comentarii

comments