Cum creezi o bratara din margele si accesorii bijuterii elegante

accesorii bijuterii, bratara margele

Bijuteriile reprezintă cele mai important criteriu când vine vorba de frumusețea unei femei, în materie de vestimentaţie. Cu siguranţă sunt nelipsite din conceptul unei ţinute! O bijuterie de efect poate înveseli întreaga ţinută sau îi poate oferi o notă elegantă şi un plus de stil. Este valabil în special dacă vorbim de bijuterii din mărgele de cristal sau semipreţioase.

Brăţară din mărgele şi accesorii bijuterii corespunzătoare

Confecţionarea unei brăţări handmade din mărgele presupune un procedeu complex, în care răbdarea este cheia. Mărgea cu mărgea, cristal cu cristal, brăţara poate căpăta un efect surprinzător, menit să completeze orice ţinută. În primul rând, alegeţi mărgele precum cele din cristal, semipreţioase sau Swarovski. Veţi adăuga eleganţă oricărei ţinute!

margele1

Nu uitaţi nici de accesorii bijuterii, fără de care nu puteţi finaliza brăţara din mărgele. Aveţi nevoie de închizători speciale, fire pentru confectionarea bijuteriilor, dar şi clesti pentru confectionat bijuterii care vă vor ajuta să lucraţi mai uşor.

Pentru acest tutorial aveţi nevoie de:

margele semipretioase sau din cristale Swarovski monocrome şi biconice

– distanţiere

– închizătoare cu 3 găuri

fir metalic de 0.5 mm

cleşte pentru tăiat

Să începem!

Etape de lucru pentru accesorii bijuterii:

Prindeţi trei fire pentru confectionarea bijuteriilor de fiecare buclă a închizătorii, pentru a începe confecţionarea brăţării. Cu ajutorul unui cleşte de tăiat, stabiliţi lungimea potrivită a firului respectiv. Lungimea potrivită a firului se alege în funcţie de circumferinţa obişnuită a încheieturii de la mână. Următorul pas este să aranjaţi pe fiecare fir în parte câte 6 mărgele: 3, 2 şi 1 precum în imagine.

Apoi, este momentul să ataşaţi accesorii bijuterii potrivite. Optaţi pentru un distanţier care să se potrivească cu designul brăţării finale. Ca să continuaţi brăţara, de data aceasta utilizaţi cele 6 mărgele în mod descrescător, în felul următor: 1, 2 şi 3. Continuaţi acest procedeu cu alte mărgele de culori diferite. O idee deosebită este să apelaţi la efectul ombre şi să realizaţi o brăţară din mărgele de culori apropiate.

În momentul în care aţi ajuns la lungimea ideală, prindeţi cele trei fire de capătul închizătorii şi fixaţi-l cu ajutorul unui cleşte de strâns. Şi gata! Acum puteţi purta cu mândrie această brăţară handmade din mărgele!

bijuterii margele

Alegeţi stilul preferat şi culorile dorite pentru a realiza această brăţară triplă deosebită! Fie că este un cadou de neuitat, fie o porţi la un eveniment important, o brăţară handmade cu accesorii bijuterii potrivite cu siguranţă oferă un farmec special oricărei femei.

Mult succes!

Comentarii

comments