6 carti despre margele handmade

Atat incepatorii cat si avansatii vor gasi aici idei si sfaturi practice in aceste carti despre margele handmade. Este un domeniu fascinant despre care va recomandam sa va documentati si sa aflati cat mai multe informatii! Suntem siguri ca cel putin una din aceste carti poate fi in interesul vostru:

Carti despre margele handmade

1. Notiunile de baza ale insirarii margelelor, vol 3

Aceasta carte descrie tehnicile de baza ale insirarii de margele: diferite modele, cum se incepe si cum se termina un model, atasarea inchizatoarelor etc.. De asemenea , sunt oferite sugestii in legatura cu folosirea diverselor tipuri de margele.

Atat incepatorii cat si avansatii vor gasi aici idei si sfaturi practice. Curaj, apucati-va si confectionati podoabe petru dumneavoastra, rude si prieteni.

Puteti realize chiar seturi intregi de lantisoare, bratari si cercei. Cu accesoriile facute de dumneavoastra, tinutele de seara si de zi vor deveni mai captivante, unice chiar.

Pe baza imaginilor si indicatiilor oferite puteti confectiona usir podoabe, iar dupa ce v-ati insusit tehnicile, puteti da frau liber fanteziei pentru a crea modele proprii. 

Pentru a putea realiza un set de cercei din margele aveti nevoie de:

margele care pot fi rotunde , slefuite, de metal, de lemn, de sticla, lunguiete

– lant

fire de insirat : de nailon, de otel, ata speciala pentru insirarea de margele

accesorii; inchizatoare, stopere, zale, tije

cleste de taiat

cleste de strans

cleste de indoit 

2. Flori Decorative Din Margele Vol 16

Margelele pot fi opace sau transparente , argintate sau viu colorate. In aceasta carte sunt prezentate felul in care se pot confectiona flori din margele. Majoritatea florilor prezentate in aceasta carte se confectioneaza prin tehnica insirarii pe fata.

Pentru confectionarea florilor este nevoie de:

– margele de 2 mm, 1,7 mm,

– sarma din cupru

– tija de sarma pentru tulpina

– banda adeziva

– cleste

3. Animale din Margele Vol 10 

Aceste animale deosebite confectionate din margele aduc bucurii atat copiilor, cat si oamenilor mari. Ele pot fi daruite celor care ne sunt dragi sau pot fi purtate ca si podoabe. Sunt de-a dreptul irezistibile cand te privesc cu ochii lor mari si negri.Ele pot fi agitate de un telefon mobil sau pot fi folosite ca breloc pentru chei.lipite de un magnet , le putem pune pe un panoumagnetic sau pe frigider. Prinse de haine sau genti cu un ac de siguranta, ele devin ornamente simpatice.

4. Bijuterii din Margele Crosetate Vol 39

Chiar daca nu pare evident la prima vedere, crosetarea margelelor este o tehnica relativ simpla, care poate fi insusita usor pe baza indrumarilor din carte. Pe langa modelele prezentate in carte se pot croseta coliere si bratari unice, dupa propria imaginatie. Varietatea de tipuri si culori a margelelor ofera posibilitati nenumarate de modele. Bijuteriile realizate cu aceasta tehnica au un aspect deosebit, reprezentand accesorii potrivite atat pentru portul de zi cu zi , cat si pentru ocazii speciale.

Sa ne apucam de lucru cu entuziasm si sa confectionam bijuterii pentru cei apropiati.

Spor la munca si distractie placuta!

Matriale si unelte necesare:

– margele

– ac de crosetat si ata

– incuietori

5. Bijuterii in Stil Romantic Vol 47

Colierele lungi sunt si vor fi in voga. Ele se pot confectiona din diverse materiale: elemente metalice, pompoane, margele etc.Descrierile si figurile din carte sunt explicite, astfel incat si incepatorii se pot apuca de lucru cu curaj, iar cei mai indemanatici pot aplica tehnicile prezentate si dupa propria fantezie.

 

Unelte necesare:

Foarfeca, cleste pentru taiat, cleste cu falci conice si plate

6. Bijuterii din Margele Papillon Vol 30

Exista anumite margele cu care, prin simpla lor utilizare , fara tehnici de insirare complicate, se pot obtine bijuterii superbe.

Margelele de acest gen sunt margele tip papillon sau fluturas, margelele Swarovski . Margelele Papillon au un efect deosebit , pot deveni medalioane inedited. Modelele prezentate in aceasta carte pot fi realizate cu usurinta si de catre incepatori, dar si de cei cu experienta in domeniu vor gasi idei folositoare. Spor la creativitate!

Speram ca aceste carti despre margele handmade sa va ajute si sa va ofere inspiratia dar si cunostintele necesare pentru a realiza lucruri deosebite cu propriile maini!

 

Comentarii

comments