10 decoratiuni de sarbatori pe care le poti realiza manual

Sărbătorile de iarnă aduc întotdeauna magie, linişte şi pace în casă. Ne înconjurăm de prieteni şi familie, dar şi de decoraţiuni speciale, care ne încălzesc sufletele. Cadourile şi decoraţiunile realizate manual sunt cu adevărat speciale, fiind o activitate relaxantă cu care îţi poţi ocupa timpul în zilele reci de iarnă. Noi ţi-am pregătit 10 idei de decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă pe care le poţi realiza manual, în doar câteva ore.

Coroniţe de polistiren

Decoraţi-vă locuinţa cu această minunată coroniţă de Crăciun, pe care o puteţi orna cu fructe de merişoare şi frunze de brad. Coroniţa de brad îşi poate găsi locul pe uşa de la intrare, pentru a fura un zâmbet cald invitaţilor care vă trec pragul de sărbători. 

poze 001

Bile de polistiren

Cu bile din polistiren, paiete şi multă imaginaţie, puteţi crea globuri de Crăciun pline de magie, împreună toată familia. Împodobiţi bradul cu cele mai colorate şi mai năstruşnice globuri!

poze 004

Globurile din sticlă

Cu un serveţel, puţină pastă de zăpadă  şi globuri din sticlă puteţi realiza obiecte personalizate, pe care le puteţi dărui celor dragi.

poze 008

Decoraţiuni Crăciun

Creaţi decoraţiuni frumoase de Crăciun cu aceste obiecte speciale. Aranjamente pentru masă, cadouri pentru cei dragi sau obiecte de pus în brad sunt doar câteva idei pe care le puteţi obţine folosind combinaţia perfectă de imaginaţie, creativitate şi obiecte frumoase de la Galeriile Creativ.

poze 011

Brăduţ din mărgele

Obţineţi un brăduţ colorat şi vesel din mărgele! Folosiţi brăduţul pentru a decora masa de Crăciun, ca accesoriu pentru bradul împodobit sau pentru a-l dărui cuiva drag cadou.

Brăduţ din mărgele (2)

sursă foto: cadouri speciale.net

Om de zăpadă din bec

Accesorizaţi-vă bradul cu decoraţiuni handmade speciale, colorate într-un mod unic. Pictaţi un bec în cele mai trăsnite moduri, pentru a obţine un om de zăpadă vesel şi plin de energie!

Om de zăpadă din bec

(sursă foto: cadouri speciale.net)

Stea de Crăciun sau de Anul Nou

Folosind tehnica husking puteţi obţine o stea plină de stil, pe care o puteţi folosi ca decoraţiune de Crăciun, pentru a înfrumuseţa o felicitare pentru cei dragi sau ca medalion norocos în seara de Anul Nou.

Stea de Crăciun sau de Anul Nou

(sursă foto: ilovehandmade.ro)

Brăduţ din revistă

Revistele care nu vă mai folosesc îşi pot găsi una din cele mai speciale utilizări: pot fi transformate în brăduţi coloraţi, care să înveselească locuinţa dvs. în perioada Sărbătorilor. Aveţi nevoie de câteva pagini de revistă şi multă îndemânare.

Brăduţ din revistă

(sursă foto: ilovehandmade.ro)

Coroniţă din hârtie

Înveseliţi locuinţa cu această coroniţă handmade confecţionată din hârtie. Aceasta poate fi folosită atât pentru a decora casa în zilele de sărbătoare, dar poate servi şi ca accesoriu pentru brad.

Coroniţă din hârtie

(sursă foto: andrewrachelashmore.blogspot.ro)

Aranjament din sticlă de plastic

O sticlă de plastic tăiată şi frumos colorată poate deveni cel mai frumos aranjament de Crăciun. Poate fi folosită ca şi suport pentru bomboane sau fructe.

Aranjament din sticlă de plastic

(sursă foto: jennwa.blogspot.ca)

Aceste 10 decoraţii de sărbători pe care le poţi realiza manual sunt foarte speciale şi pot fi în unele cazuri idei perfecte de cadouri pentru cei dragi. Materialele din care sunt confecţionate sunt uşor de procurat, iar etapele de realizare nu sunt dificile. Cel mai important este să aveţi răbdare, creativitate şi imaginaţie.

Spor la lucru!

Comentarii

comments